F1 w TV
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Transmisja ma byc na Polsat Sport Extra na zywo.
-
- Kontakt:
To było do przewidzenia:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/fo ... sport-news
Cóż... polsat sam sobie strzelił w stopę z oglądalnością, bo zamiast pokazywać F1 w jakiś ciekawy sposób, to robili to gorzej niż amatorsko. Ale wszyscy wiemy jaka była jakość komentarza i studia wyścigowego, więc nie będę się na ten temat rozpisywał. A co do tego, czy będzie w TV4 czy w PSN, to wolę to pierwsze. Po pierwsze, mają już jakąś tradycję w F1 i choć tam też nie była ona jakaś oszałamiająca, to drobny sentyment pozostaje ;) No i TV4 ma prawie każdy, a PSN już niekoniecznie. Ja np. mam poprzednią generacje dekodera w C+ i nie mam tego programu. Tak więc TV4 i kropka! :P
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/fo ... sport-news
Cóż... polsat sam sobie strzelił w stopę z oglądalnością, bo zamiast pokazywać F1 w jakiś ciekawy sposób, to robili to gorzej niż amatorsko. Ale wszyscy wiemy jaka była jakość komentarza i studia wyścigowego, więc nie będę się na ten temat rozpisywał. A co do tego, czy będzie w TV4 czy w PSN, to wolę to pierwsze. Po pierwsze, mają już jakąś tradycję w F1 i choć tam też nie była ona jakaś oszałamiająca, to drobny sentyment pozostaje ;) No i TV4 ma prawie każdy, a PSN już niekoniecznie. Ja np. mam poprzednią generacje dekodera w C+ i nie mam tego programu. Tak więc TV4 i kropka! :P
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." A. Senna
Wydajesz się być zaskoczonym...doriano pisze:http://nooooooooooooooo.com/
- GhostRider
Dajcie spokój, można było się tego spodziewać... To jest Polska, mimo iż jesteśmy w Unii njuż ładnych parę lat to do krajów Europy zachodniej trochę nam brakuje mimo wszystko. Kubicy nie ma, ludzi F1 po prostu nie interesuje, jedynie garstka zainteresowanych + ewentualnie ludzie którzy jako tako się interesują motorsportem.... Niestety przykro mi to pisać ale takie są fakty.doriano pisze:Nie tyle zaskoczony, co zawiedziony. W telewizji oglądam właściwie tylko sport, więc nie znam się na ofertach programowych. Brak HD w tym przypadku będzie jednak masakryczną żenadą.
To było wiadome, że bez Kubicy mało kto będzie oglądał F1.
Wszyscy moi znajomi, którzy dawniej byli wielkimi fanami F1 teraz nawet jej ni oglądają.
Podobnie jest ze skokami narciarskimi, odkąd nie ma Małysza, skoki mają mniej widzów chociaż i tak ratuje je to, że jest tam jeszcze kilku polaków.
Ja osobiście miło wspominam formułę w TV4, nie było przynajmniej studia z Zientarski, który ciągle tylko pieprzy o internecie cyfrowego polsatu itp.
Wszyscy moi znajomi, którzy dawniej byli wielkimi fanami F1 teraz nawet jej ni oglądają.
Podobnie jest ze skokami narciarskimi, odkąd nie ma Małysza, skoki mają mniej widzów chociaż i tak ratuje je to, że jest tam jeszcze kilku polaków.
Ja osobiście miło wspominam formułę w TV4, nie było przynajmniej studia z Zientarski, który ciągle tylko pieprzy o internecie cyfrowego polsatu itp.
McLaren Mercedes
- GhostRider
Dokładnie, jeśli ktoś by mi powiedział w erze Małysza że będziemy mieć regularnie 2-3 Polaków w pierwszej 10 (czasem 15) to bym nie uwierzył.. Widzowie jednak czekają na zwycięstwa... ( sorry za offtop)Angulo pisze:I to jest dość przygnębiające, bo poziom sportowy naszej kadry wzrósł, a liczba widzów spadła...Podobnie jest ze skokami narciarskimi, odkąd nie ma Małysza, skoki mają mniej widzów chociaż i tak ratuje je to, że jest tam jeszcze kilku polaków.
- listek2000
siemka,jest jakis stream z testow w jerez?
http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=MTV3&id=519
tu ma byc cos takiego Formula 1 : Talvitest, Jerez
to finksa stacja, pozdr.
http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=MTV3&id=519
tu ma byc cos takiego Formula 1 : Talvitest, Jerez
to finksa stacja, pozdr.
http://www.tvpolsat.info/news.php?readmore=4927 - Formuła 1 nadal będzie transmitowana na głównej antenie Polsatu.
Na www.telemagazyn.pl można już zobaczyć program Polsatu od 16 do 17 marca.
Sobota (16 marca):
6:45 - Studio F1
7:00 - Grand Prix Australii (kwalifikacje)
8:00 - Studio F1 (do 8:20)
Niedziela (17 marca):
6:30 - Studio F1
7:00 - Grand Prix Australii (wyścig) , Od 9:00 w programie na www.telemagazyn.pl jest Tylko taniec - Got to Dance.
Na www.telemagazyn.pl można już zobaczyć program Polsatu od 16 do 17 marca.
Sobota (16 marca):
Niedziela (17 marca):
7:00 - Grand Prix Australii (wyścig) , Od 9:00 w programie na www.telemagazyn.pl jest Tylko taniec - Got to Dance.
To ja już bym wolał transmisję w TV4, ale żeby poświęcali temu trochę czasu, a nie że kierowcy wchodzą na podium, szampana jeszcze nie dotknęli i już kończą transmisję, bo jakieś dzieciaki muszą widzieć kiczowaty program o wygibasach.
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." A. Senna
Przecież dobrze wiesz, że wyścig skończy się dobrych kilka minut przed 9.00 - nawet jeśli wyjedzie SC. Inna sprawa, że Polsat nie zawsze rozpoczyna punktualnie swoje programy, więc ta godzina 9.00 jest bardzo umowna, a skoro piszesz o TV4 - przecież tam może być identycznie jak w Polsacie.karolVTEC pisze:To ja już bym wolał transmisję w TV4, ale żeby poświęcali temu trochę czasu, a nie że kierowcy wchodzą na podium, szampana jeszcze nie dotknęli i już kończą transmisję, bo jakieś dzieciaki muszą widzieć kiczowaty program o wygibasach.
Podobnie jest w przypadku Grand Prix Malezji 2013.Konrad pisze:Na www.telemagazyn.pl można już zobaczyć program Polsatu od 16 do 17 marca.
Sobota (16 marca):
Niedziela (17 marca):
Sobota (23 marca):
8:40 - Studio F1
9:00 - Grand Prix Malezji (kwalifikacje)
10:00 - Studio F1 (do 10:15)
Niedziela (24 marca):
8:30 - Studio F1
9:00 - Grand Prix Malezji (wyścig), od 11:00 na antenie Polsatu "Noc w muzeum II".
lekko jestem opuzniony ale w tym temacie masz racje
zu7 pisze:Tak, na wszelki wypadek by nie było wątpliwości (i żeby nikt nie przegapił). Wyścig jest o 8 rano już nowego letniego czasu?
Gala
- GhostRider
Wiadomości związane z transmisją dokończenia kwalifikacji i transmisją powtórki Grand Prix Australii 2013:
http://www.tvpolsat.info/news.php?readmore=5030 - Dokończenie kwalifikacji "na żywo" tylko w Polsacie Sport Extra, retransmisja na otwartej antenie Polsatu od godziny 5:50.
http://www.rtl.de/epg/epg/render/date/2013-03-17 - Dokończenie kwalifikacji "na żywo" w RTL-u. Informacja dla osób, które nie obejrzą wyścigu "na żywo" w telewizji - Powtórka Grand Prix Australii 2013 na RTL-u od godziny 13:00.
Powtórkowe transmisje Grand Prix Malezji 2013:
25 marca(w poniedziałek) - 13:50 (Polsat Sport Extra)
26 marca(we wtorek) - 11:20 (Polsat Sport Extra)
28 marca(w czwartek) - 13:30 (Polsat Sport Extra)
Powtórkowe transmisje Grand Prix Chin 2013:
15 kwietnia(w poniedziałek) - 22:00 (Polsat Sport Extra)
17 kwietnia(w środę) - 24:00 (Polsat Sport Extra)
Powtórkowa transmisja Grand Prix Bahrajnu 2013:
23 kwietnia(we wtorek) - 9:10 (Polsat Sport Extra)
Do 17 maja nie było żadnej powtórkowej transmisji Grand Prix Hiszpanii 2013 w Polsacie Sport Extra.
Powtórkowe transmisje Grand Prix Monako 2013:
27 maja(w poniedziałek) - 15:40 (Polsat Sport Extra)
28 maja(we wtorek) - 15:40 (Polsat Sport Extra)
29 maja(w środę) - 15:40 (Polsat Sport Extra)
30 maja(w czwartek) - 7:00 (Polsat Sport Extra)
http://www.tvpolsat.info/news.php?readmore=5030 - Dokończenie kwalifikacji "na żywo" tylko w Polsacie Sport Extra, retransmisja na otwartej antenie Polsatu od godziny 5:50.
http://www.rtl.de/epg/epg/render/date/2013-03-17 - Dokończenie kwalifikacji "na żywo" w RTL-u. Informacja dla osób, które nie obejrzą wyścigu "na żywo" w telewizji - Powtórka Grand Prix Australii 2013 na RTL-u od godziny 13:00.
Powtórkowe transmisje Grand Prix Malezji 2013:
25 marca(w poniedziałek) - 13:50 (Polsat Sport Extra)
26 marca(we wtorek) - 11:20 (Polsat Sport Extra)
28 marca(w czwartek) - 13:30 (Polsat Sport Extra)
Powtórkowe transmisje Grand Prix Chin 2013:
15 kwietnia(w poniedziałek) - 22:00 (Polsat Sport Extra)
17 kwietnia(w środę) - 24:00 (Polsat Sport Extra)
Powtórkowa transmisja Grand Prix Bahrajnu 2013:
23 kwietnia(we wtorek) - 9:10 (Polsat Sport Extra)
Do 17 maja nie było żadnej powtórkowej transmisji Grand Prix Hiszpanii 2013 w Polsacie Sport Extra.
Powtórkowe transmisje Grand Prix Monako 2013:
27 maja(w poniedziałek) - 15:40 (Polsat Sport Extra)
28 maja(we wtorek) - 15:40 (Polsat Sport Extra)
29 maja(w środę) - 15:40 (Polsat Sport Extra)
30 maja(w czwartek) - 7:00 (Polsat Sport Extra)
Brak w Polsacie wyścigu o GP Kanady 2013?
Widzę, że w niedzielę w Polsacie o 20.00 zamiast wyścigu mamy... top trendy. Kwalifikacji w sobotę też nie ma.
A Polsatu Sport extra z kolei nie mam ja.
Stream z Internetu, który co chwila się zacina, w okienku 320x240, nawet przeskalowanym na pełny ekran, mnie nie interesuje, poza tym Formułę 1 oglądam z synem, więc dobrze by było, aby była PO POLSKU, jakie macie sugestie?
Patrzyłem na Iplę, ale nigdy nie korzystałem z ich płatnych usług, nie wiem, jaka byłaby jakość, co możecie doradzić?
A Polsatu Sport extra z kolei nie mam ja.
Stream z Internetu, który co chwila się zacina, w okienku 320x240, nawet przeskalowanym na pełny ekran, mnie nie interesuje, poza tym Formułę 1 oglądam z synem, więc dobrze by było, aby była PO POLSKU, jakie macie sugestie?
Patrzyłem na Iplę, ale nigdy nie korzystałem z ich płatnych usług, nie wiem, jaka byłaby jakość, co możecie doradzić?
ISS - SPEED LIMIT 28000 km/h...