Mody na 2012 rok

rFactor, F1 Challenge 99-02, F1-2002, GP4, itd... - czyli kącik domorosłego Schumachera ;-)

Moderator: Moderatorzy

Basshunter
Posty: 38
Rejestracja: czw 01 lip, 2010 12:36

Mody na 2012 rok

Post autor: Basshunter » ndz 30 wrz, 2012 21:42

Witam!

Już długo mnie tu nie było ale powróciłem.

Już długo nie grałem także w F1 na PC. Jakie polecacie mody F1 na 2012 rok? Chcę by model jazdy był raczej taki jak F1 Challenge, chcę by po prostu dało się jeździć. Nie może też mieć zbyt dużych wymagań sprzętowych, musiało by być dobrze zoptymalizowane, mam tylko 1,5 GB RAM, AMD Athlon XP 2500+, ATI Radeon / X1050 Series na Win 7 32bit. F1 Deluxe 2010 i F1 2009TG Season jakoś działają. Może jakiś mod rFactor? W końcu kiedyś już kupiłem tę grę, leży na półce....

Jeżeli nie ma nic sensownego z 2012 na ten komputer, to poproszę 2011 lub cokolwiek sensownego. Ważne też by była to najnowsza wersja, tzn. zaktualizowana (poprawione błędy i niedoróbki). To chyba wszystko?

wozio
Posty: 5
Rejestracja: wt 13 lis, 2012 05:05

Post autor: wozio » sob 17 lis, 2012 23:25

Polecam F1 Challenge 99-02 2011GA Season by armos naprawde świetny :mrgreen:

elvisek179
Posty: 93
Rejestracja: ndz 27 mar, 2011 17:11

Post autor: elvisek179 » ndz 18 lis, 2012 00:52


Basshunter
Posty: 38
Rejestracja: czw 01 lip, 2010 12:36

Post autor: Basshunter » czw 22 lis, 2012 19:59

W F1 Challenge 99-02 2011GA nie mam żadnego toru do wyboru, a po wybraniu kontynuuj natychmiast wywala. Teraz w podstawowych sezonach np. 2002 wywala po wybraniu toru i kontynuuj. Co zrobić?

wozio
Posty: 5
Rejestracja: wt 13 lis, 2012 05:05

Post autor: wozio » czw 22 lis, 2012 22:02

Basshunter, gdy nie masz torów w 2011GA to wez se jakis tor w F1 99-02/SeasonData/Circuits/Australia/2002_albert_park i powinnien być plik .gdb.
Otwórz go notatnikiem i dodaj do linijki 2011GA. Skopiuj se ode mnie tą linijke Filter Properties = 2002, 2011GA i robisz tak z pozostałymi torami. :razz:

Basshunter
Posty: 38
Rejestracja: czw 01 lip, 2010 12:36

Post autor: Basshunter » sob 24 lis, 2012 15:28

OK. Ale pomimo tego wywala do pulpitu...

wozio
Posty: 5
Rejestracja: wt 13 lis, 2012 05:05

Post autor: wozio » czw 29 lis, 2012 19:46

To F1 Mania 2011

ODPOWIEDZ

Wróć do „Symulacje F1”