Przeniesienie do Polsatu Sport Extra

Forum poświęcone karierze Roberta Kubicy w F1.

Moderator: Moderatorzy

Ellen
Posty: 8
Rejestracja: ndz 14 paź, 2007 16:00
Lokalizacja: Szydłowiec

Post autor: Ellen » sob 02 sie, 2008 23:59

arek25 pisze:Wescie nie ciulajcie tutaj na formu, przed chwila dzwonilem do nich i powiedzieli, ze to nie od nich zalezy czy producent nadaje F1 na PS czy PSE. Babka mi powiedziala, ze zeby miec PSE trzeba wykupic sobie dodatkowy pakiet. A nie ma tak, ze za darmo odblokuja. KrzysR gadal glupoty, bo ja mam Pakiet Familijny i w ogole Cyfrowy Polsat od 20 marca tego roku, i nic to nie daje, trzeba po prostu zaplacic
Jak wyszła ta sprawa z przeniesieniem na PSE dzowniliśmy do nich tak jak radził ktoś na forum. Odblokowali cały pakiet sportowy, jeden wyścig było można oglądać, ale przed drugim juz wyłączyli na nowo. Dzwoniliśmy znów powiedzieli, że włączą ale zbliżała się niedziela i nic się nie zmianiało. Na szczęście wymieniali wtedy karty i po jej zainstalowaniu wszystkie programy były odkodowane, a potem dokupiliśmy dodatkowy pakiet żeby się więcej nie denerwować przed wyścigiem, że nagle wyłączą :grin:
Ostatnio zmieniony wt 05 sie, 2008 12:08 przez Ellen, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Damian375
Posty: 462
Rejestracja: śr 25 lip, 2007 13:31
Lokalizacja: Kłodzko

Post autor: Damian375 » wt 19 sie, 2008 02:28

Ja też tak, miałem na jeden wyścig potem wyłączyli i trzy razy do nich mój Tato dzwonił i teraz działa dobrze :D
Trzy razy w ciągu jednego dnia :D

MAIL OD CYFROWEGO POLSATU, ZNALAZŁEM GO :
"Szanowny Panie

Informuje, że w celu bezpłatnej aktywacji Pakietu Sport (dotyczy klientów będących w okresie podstawowym umowy) należy skontaktować się z infolinia podając numer karty dekodera i powołując się na zmiany dotyczące F1.
Numery infolinii to 0-801-08-08-08 oraz 222-127-222."

POZDRAWIAM :D
"On bowiem jest Bogiem żywym i trwa na wieki"
Pamięć o JP II
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
glad
Posty: 68
Rejestracja: czw 09 paź, 2008 17:12
Kontakt:

Post autor: glad » pt 10 paź, 2008 20:49

Polsat ogólnie leci w kulki i cieszcie się ze coś odpisali :twisted:

Sprawa druga to ich głupie gadanie i nic nie pokazują !!!
Włączcie sobie np: RTL tam zamiast gdybać i polemizować, pokazują co się dzieje na zapleczu, jakieś ciekawostki co robią przed startem.
Widzieliście jakie Kubica miał BUTY w poprzednim wyścigu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony pt 10 paź, 2008 20:54 przez glad, łącznie zmieniany 1 raz.
***KUBICA***

Awatar użytkownika
Kamil 108
Posty: 37
Rejestracja: śr 23 lip, 2008 13:50
Lokalizacja: Wrocłąw

Post autor: Kamil 108 » pt 10 paź, 2008 20:54

A RTL- to trzeba mieć satelitę, czy wystarczy jakaś kablówka ?

Awatar użytkownika
glad
Posty: 68
Rejestracja: czw 09 paź, 2008 17:12
Kontakt:

Post autor: glad » pt 10 paź, 2008 20:58

Kamil 108 pisze:A RTL- to trzeba mieć satelitę, czy wystarczy jakaś kablówka ?

Zwykły talerz na astrę, chociaż spotkałem się z kablówkami które nadają RTL.
***KUBICA***

artek535
Posty: 11
Rejestracja: sob 22 mar, 2008 12:43

Post autor: artek535 » pn 27 paź, 2008 19:48

No i jak tam z Polsatem Sport Extra u was?
Bo ja nigdzie nie dzwonilem, nikogo nie prosilem, abonament ten sam az tu nagle zauwazylem jakies dwa GP temu ze mam ten PSE hehehe.

Awatar użytkownika
Kamil 108
Posty: 37
Rejestracja: śr 23 lip, 2008 13:50
Lokalizacja: Wrocłąw

Post autor: Kamil 108 » pn 27 paź, 2008 20:17

Ja wam propunuję UPC- ciekawa oferta (min. PSE)

Awatar użytkownika
tReNt
Posty: 494
Rejestracja: ndz 17 lut, 2008 16:07
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: tReNt » pn 27 paź, 2008 20:38

Ja mam niezłe szczęście.
Mój operator kablówki w rozszerzonej ofercie ma PSE.
Dodatkowo niecałe dwa lata temu rodzice stwierdzili, że nie potrzebne im 50pare kanałów i zamienili abonament z 40zł na 5zł miesięcznie... i tak od tego czasu mam 50pare kanałów, w tym PSE za 5 zł miesięcznie - nikogo teoretycznie nie oszukując. Żyć, nie umierać! :cool:
faster - farther - higher

Awatar użytkownika
F1uldo
Posty: 8
Rejestracja: wt 15 wrz, 2009 07:59
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: F1uldo » wt 15 wrz, 2009 10:40

heh nie da sie ukryć ze mam szczęście bo mogę wszystko widzieć. A tak w ogóle według mnie pan Zientarski w ogóle nie zna sie na F1. i nie wiem dlaczego prowadzi ten program poza tym, ma złą dykcje i nie potrafi sie zachować.

Awatar użytkownika
Sibul
Posty: 17
Rejestracja: czw 27 sie, 2009 19:06

Post autor: Sibul » pn 07 gru, 2009 14:07

Damian375 pisze:Pozdrawiam :D
Już tyle nie pozdrawiaj

Spam. Warn. y
y, jak mogles mi go zabrać :( ja chciałem mu warna :(. buka
Ostatnio zmieniony pn 07 gru, 2009 20:44 przez Sibul, łącznie zmieniany 2 razy.
-=========F1-Na-100%-=========-

ODPOWIEDZ

Wróć do „Robert Kubica w F1”