Jak w ankiecie. Czy jesteś za przesunięciem całego cyklu sobotowego o pół godziny do przodu.
Ja wiem, że sobota i wielu chce jeszcze się wybrać na imprezy po zakończeniu wyścigu. Ale jeśli nie stanowiłoby to probelmu to chciałbym prosić o rozważenie takiej zmiany.
Jeżeli pozostanie tak jak jest obecnie to niestety nie będę mógł uczestniczyć w żadnym z sobotnich wyścigów. A powiedzmy sobie szczerze, gwiazdy mojego pokroju, to niezaprzeczalna reklama dla ligi i całe gro fanów. ;)
Przesunięcie startów
Moderator: Moderatorzy
- maka87-1992
Jestem na nie, bo to zwyczajnie za pozno. O tej porze nie jestem juz na silach jechac w skupieniu godzine.
A Maka skoro cie nie bedzie to nie pownienes glosowac. Przeciez ciebie to nie dotyczy w takim razie. I nie oszukujmy sie ale pol h ligi nie zbawi. Jak ktos nie zamierza startowac o 20:30 to o 21 tez nie wystartuje.
A Maka skoro cie nie bedzie to nie pownienes glosowac. Przeciez ciebie to nie dotyczy w takim razie. I nie oszukujmy sie ale pol h ligi nie zbawi. Jak ktos nie zamierza startowac o 20:30 to o 21 tez nie wystartuje.
Ja tylko powiem, że mi to bez różnicy 30 minut w te czy wewte... teoretycznie, o tej godzinie o której chcesz rozpocząc cały weekend zaczyna się wyścig więc w nim i tak możesz wystartować tyle że z ostatniej lokaty, jako że o pierwsze rzędy i tak walczyć nie będziesz, to wydaje mi się że problemu raczej nie ma.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill