Skoro zakładam temat to muszę wrzucić zdjęcie. Wobec tego:
Race Mode:

Normal Mode:

:mrgreen:
Moderator: Moderatorzy
gdy po raz pierwszy zobaczyłem MX518 na zdjęciu, odniosłem wrażenie, że ktoś w Logitech nie zapanował nad nerwami, chwycił młotek i solidnie zdzielił nim mysz. Czarne plamki, którymi pokryta jest srebrna powierzchnia myszki, na pierwszy rzut oka wyglądają jak wgłębienia, być może mające na celu zapewnić naszej dłoni lepszy chwyt myszki. Okazało się to nieprawdą - wspomniana powierzchnia jest absolutnie gładka i wgłębień pozbawiona
Zapomniałem wyłączyć, a przy okazji sprawdziłem czy to mój komp coś nie tak czy co, bo rok temu na Silver miałem 190 i >200, ale jest dobrze, jak jadę to tyle ma nadal, a jak stoję to mniej. :]j4c3k18 pisze:Co ty Chipita jeszce sie chwaliszw lewym gornym rogu liczba klatek w liczbie 121 fps :P
Genialna jest :Pjaro738 pisze:lipna ta myszka :P
Tak jest, to ten stół na którym była sesja zdjęciowa Ssij-To-Drinka :Djaro738 pisze:http://i263.photobucket.com/albums/ii13 ... 1262639171
Te zbijanie biegów to normalne, też tak miałem po jakimś czasie użytkowania. :]jaro738 pisze:musialem przez ten czas tylko potraktowac potencjometry w pedalach kontaktem w pazdzierniku. Ostatnio jeszcze zaczela zbijac biegi podwojnie. pozatym trzyma sie swietnie
Mi się jakoś w tym miesiącu kończy gwarancja, niedawno moje dwa zostały naprawione i teraz znowu moge nolifić bez nerwów :twisted: Podobno kiera została ledwo co poskładana, ucierpiał lekko guzik od sprzęgła, źle sie wciska :PPiotrek15 pisze:Jakim czasie dokładnie? Bo moja już 2 lata użytkowania ma za sobą, gwarancja się skończyła wiec pytam Chociaż na razie bez zarzutu działa.