Twój "kokpit"

Informacje prasowe GP2 Leauge

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
belmondo
Posty: 23
Rejestracja: ndz 11 paź, 2009 17:53
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: belmondo » ndz 10 sty, 2010 16:14

Obrazek

Awatar użytkownika
maka87-1992
Posty: 952
Rejestracja: czw 24 sty, 2008 16:56

Post autor: maka87-1992 » ndz 10 sty, 2010 16:56

jeździsz na padzie?

Awatar użytkownika
belmondo
Posty: 23
Rejestracja: ndz 11 paź, 2009 17:53
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: belmondo » ndz 10 sty, 2010 19:37

jeżdżę na padzie jak widać :razz:
od kilku lat już,analogiem gaz i skręcanie to da sie płynnie operować

Awatar użytkownika
maka87-1992
Posty: 952
Rejestracja: czw 24 sty, 2008 16:56

Post autor: maka87-1992 » ndz 10 sty, 2010 19:47

musze spróbować :)
Ostatnio zmieniony ndz 10 sty, 2010 19:48 przez maka87-1992, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » ndz 10 sty, 2010 20:26

belmondo pisze:analogiem gaz i skręcanie to da sie płynnie operować
z moich doswiadczen - G prawda :P

no chyba ze pad jakis lepszejszy

Awatar użytkownika
qbx
Posty: 191
Rejestracja: ndz 30 wrz, 2007 12:59
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: qbx » pn 11 sty, 2010 16:24

Da sie na padzie nie odpuscic gazu do końca przy hamowaniu? Nie? Jaka szkoda ;)

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pn 11 sty, 2010 19:18

z tego co pamiętam godzil na padzie zasuwał, więc po jego wynikach nie trudno wywnioskować, że jeździć się da. :P

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » pn 11 sty, 2010 19:23

Wyniki wynikami a przyjemność z jazdy to inna sprawa. :)
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pn 11 sty, 2010 19:34

Chipita pisze:Wyniki wynikami a przyjemność z jazdy to inna sprawa. :)
tym właśnie kierowałem się na starcie kariery w simracingu :) Pad 3 razy tańszy, ale przyjemność 3 razy mniejsza ;)

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » pn 11 sty, 2010 19:46

Piotrek15 pisze:Pad 3 razy tańszy, ale przyjemność 3 razy mniejsza ;)
Stawiałbym, że nawet więcej razy mniejsza ;)
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
MikeF1
Posty: 433
Rejestracja: pt 10 sie, 2007 16:08
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: MikeF1 » wt 12 sty, 2010 04:58

godzil raz zdobył mistrza F1L na padzie, ma taki pad co nie "wpada" w punkt zero na analogu. Da się to wyćwiczyć, ale frajda chyba raczej o wiele mniejsza niż na takim G25 czy nawet Formula EX.

Awatar użytkownika
belmondo
Posty: 23
Rejestracja: ndz 11 paź, 2009 17:53
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: belmondo » wt 12 sty, 2010 19:21

Wszystko to kwestia wyczucia,na pewno na kierownicy jedzie się zaje***superale już się przyzwyczaiłem do pada mam wykminione wszystko,pozostaje tylko złapać doświadczenia a będą dobre wyniki :wink:

Warn za niecenzuralne słowa. y
Ostatnio zmieniony śr 13 sty, 2010 09:02 przez belmondo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Etienne
Posty: 87
Rejestracja: pt 04 wrz, 2009 22:44
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: Etienne » śr 13 sty, 2010 00:07

qbx pisze:Da sie na padzie nie odpuscic gazu do końca przy hamowaniu? Nie? Jaka szkoda ;)
da się :) Kakiet siedzi obok mnie i mówi że się da :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » śr 13 sty, 2010 16:58


Awatar użytkownika
qbx
Posty: 191
Rejestracja: ndz 30 wrz, 2007 12:59
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: qbx » śr 13 sty, 2010 21:58

Etienne pisze:
qbx pisze:Da sie na padzie nie odpuscic gazu do końca przy hamowaniu? Nie? Jaka szkoda ;)
da się :) Kakiet siedzi obok mnie i mówi że się da :)
Tylko na jeden analog by trzeba było mieć gaz, na drug hamulec, ewentualnie inne ekwilibrystyczne kombinacje ;)

Awatar użytkownika
Kakiet
Posty: 14
Rejestracja: pt 02 paź, 2009 20:33

Post autor: Kakiet » sob 16 sty, 2010 20:47

Obrazek

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » śr 20 sty, 2010 22:34

Obrazek

Tadaa ;-)

big dzięki dla leeloo i Mike Devine.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » śr 20 sty, 2010 22:35

hideto pisze:Tadaa

big dzięki dla leeloo i Mike Devine.
To teraz powiedz jak to robisz :P
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
maka87-1992
Posty: 952
Rejestracja: czw 24 sty, 2008 16:56

Post autor: maka87-1992 » śr 20 sty, 2010 22:36

To teraz juz chyba moja kolej na kierownice :D

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » śr 20 sty, 2010 22:39

Jest i ona, gratulacje! :) Jedyny minus to to że nie ma sekwencji a ma H :)
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
Krystik27
Posty: 682
Rejestracja: czw 23 sie, 2007 11:11
Lokalizacja: Za...dupie :)
Kontakt:

Post autor: Krystik27 » sob 23 sty, 2010 10:59

wersja do normalnego użytkowania komputera:
Obrazek

wersja "race" ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Viper
Posty: 874
Rejestracja: sob 31 maja, 2008 20:49
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Viper » sob 23 sty, 2010 11:14

Do wyscigu zmieniasz tez tapete? :P

Awatar użytkownika
Krystik27
Posty: 682
Rejestracja: czw 23 sie, 2007 11:11
Lokalizacja: Za...dupie :)
Kontakt:

Post autor: Krystik27 » sob 23 sty, 2010 11:17

nie, system :P
normalnie pracuję na Win7, ale do wyścigów ligowych mam specjalnie przygotowanego XP'ka ;)

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » sob 23 sty, 2010 16:09

Obrazek

W trybie normalnym odkręcam kierę i stawiam ją po lewej, już zdjęcia nie robiłem.
Ostatnio zmieniony sob 23 sty, 2010 16:55 przez Xcore, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje Prasowe”