Wniosek formalny do Rady Ligi

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Wniosek formalny do Rady Ligi

Post autor: hideto » wt 02 paź, 2007 12:38

Zgłaszam wniosek formalny do Rady Ligi o wprowadzenie obowiązku używania Hamachi w czasie weekendu GP.

Wnioskuję to tym iż

moje łącze ma otwarte jedno proxy i jeden port przez co nie widzę żadnego serwera.

Program Hamachi umożliwia prawdopodobne podłączenie się do serweru postawionego na tzw. "Lan".

Jesli rada odrzuci mój wniosek to oficjalnie wycofuję się z rywalizacji w GP2L
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
Venceremos
Posty: 2020
Rejestracja: wt 01 sie, 2006 12:05
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Wniosek formalny do Rady Ligi

Post autor: Venceremos » wt 02 paź, 2007 13:15

hideto pisze:Zgłaszam wniosek formalny do Rady Ligi o wprowadzenie obowiązku używania Hamachi w czasie weekendu GP.
Wniosek zostaje decyzją rady warunkowo przyjęty. Użycie programu Hamachi zostanie przetestowane w czasie testów w czwartkowy wieczór. Jeżeli nie będzie ono sprawiało problemów warunek zostanie przyjęty na stałe.
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » wt 02 paź, 2007 13:17

tylko napiszcie co i jak o tym programie tzn jak go obsługiwa bo nie wszyscy wiedzą ....

Awatar użytkownika
Venceremos
Posty: 2020
Rejestracja: wt 01 sie, 2006 12:05
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Venceremos » wt 02 paź, 2007 13:20

Piotrek15 pisze:tylko napiszcie co i jak o tym programie tzn jak go obsługiwa bo nie wszyscy wiedzą ....
Hideto został zobowiązany do napisania solidnego tutoriala :)
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » wt 02 paź, 2007 13:44

Jak używacie hamachi, to chętnie porobię za hosta. Z tego co rozumiem, bez zewnętrznego IP muszę używać hamachi do hostowania. Mam net 1mb/2mb, komputer to AMD 64 3500+, 2GB ramu, więc nie najgorszy.
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » wt 02 paź, 2007 13:51

okey. w takim razie w czwartek wieczorem ty postawisz serwer. tor obojętny zaraz zrobie tutorial jak się podłączać.

Yarpen sieć ligi to będzie GP2 League, hasła brak.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » wt 02 paź, 2007 15:03

hideto pisze:okey. w takim razie w czwartek wieczorem ty postawisz serwer. tor obojętny zaraz zrobie tutorial jak się podłączać.

Yarpen sieć ligi to będzie GP2 League, hasła brak.
Nie wiem, czy w czwartek będę mógł. Dam znać jutro wieczorem.
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

pyciek
Posty: 43
Rejestracja: śr 15 sie, 2007 09:54
Lokalizacja: Ozorków

Post autor: pyciek » wt 02 paź, 2007 15:18

hideto pisze:okey. w takim razie w czwartek wieczorem ty postawisz serwer. tor obojętny zaraz zrobie tutorial jak się podłączać.

Yarpen sieć ligi to będzie GP2 League, hasła brak.
hide wszystko ok tylko jeżeli tworzy się sieć w hamachi podanie hasła jest obowiązkowe.

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » wt 02 paź, 2007 15:27

Faktycznie hasło to Formula1.pl proszę wpisywać 'F' z dużej litery ma to znaczenie.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » wt 02 paź, 2007 19:23

ja się wtrące bo mam hamachi
pyciek pisze:hide wszystko ok tylko jeżeli tworzy się sieć w hamachi podanie hasła jest obowiązkowe.
podanie hasłą owszem jest obowiązkowe, ale można zaznaczyć, że nie jest wymagane do podłączenie

Obrazek

najpierw prawym przyciskiem w pozycje 1 i klikamy szczególy, a następnie w oknie klikamy dostęp, i od(c)haczamy pozycje zaznaczoną 2

Zablokowany

Wróć do „Informacje Prasowe”