Dyskusja o przyszłości
Moderator: Moderatorzy
- Frankozola
- Frankozola
- Frankozola
GP2L ale na modzie F1L 2008, czyli tym co wy będziecie mieli. W real live tak nie zrobisz bo nie ma kasy, ale tutaj czemu nie? Zresztą spójrz na post Miszczuka. Wszystko masz łatwiej. I to ciebie lepiej przygotuje, jak piszesz
Znajdź argument przeciw. :)Piotrek15 pisze:Jedna liga musi być "przygotowawcza"
ESPAÑA !!!
- Frankozola
- Frankozola
Nie można ograniczyć ustawień, przecież musisz mieć nad wszystkim kontrolę. Moja propozycja widzę została przyjęta jako tako, pozostaje nam czekać na opinie mc i Mike'a (bo Powolniaka już nie ma). Wtedy wystartowalibyśmy na początku maja, przy okazji testując dla F1L na przyszły sezon moda.Frankozola pisze:ograniczyć trochę ustawień
ESPAÑA !!!
- yarpen.zirgin
dudek, w realu nie można by zrobić dwóch F1 bo nie ma kasy. Ale tutaj kasa nie decyduje.
Yarpen jaki jest sens? W GP2L jeździliby słabsi kierowcy niż w F1L + nowi. Lepsze przygotowanie do lepszej ligi potem, trenujesz cały czas, fizyka ta sama, masz porównanie czy możesz iść do F1L czy nie, przygotowanie żeby robić setup, itd.
Kilku tutaj jest za, bo mod jest, mówiąc po onetowsku, "wyczapisty w kosmos". ;) Ja rozumiem, że pytacie się jaki jest sens. My wam odpowiadamy, ale nie widzę ani jednego waszego argumentu, który świadczyłby czemu ten pomysł jest bez sensu.
PS. I tak ja tutaj nie decyduję, to tylko sugestia poparta przez kilku kierowców, trzeba poczekać na Radnych.
Yarpen jaki jest sens? W GP2L jeździliby słabsi kierowcy niż w F1L + nowi. Lepsze przygotowanie do lepszej ligi potem, trenujesz cały czas, fizyka ta sama, masz porównanie czy możesz iść do F1L czy nie, przygotowanie żeby robić setup, itd.
Kilku tutaj jest za, bo mod jest, mówiąc po onetowsku, "wyczapisty w kosmos". ;) Ja rozumiem, że pytacie się jaki jest sens. My wam odpowiadamy, ale nie widzę ani jednego waszego argumentu, który świadczyłby czemu ten pomysł jest bez sensu.
PS. I tak ja tutaj nie decyduję, to tylko sugestia poparta przez kilku kierowców, trzeba poczekać na Radnych.
ESPAÑA !!!
nie nie nie na pewno nie będzie sytuacji że GP2 będzie taka sama jak F1L, właśnie dostałem wiadomość od kierowcy Formuły nippon i na jego zeznaniach opracujemy fizykę, bo jak twierdzi jeździ się tak samo jak w GP2 tylko oni mają TC i słabsze silniki.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
- Frankozola
ktos juz wie keidy zaczyna sie przyszły sezon... i czy sezon letni bedzie sezonem próbnym czy juz oficjalnym... w koncu wiecie jak to w wakacje
Ostatnio zmieniony pn 07 kwie, 2008 18:07 przez Frankozola, łącznie zmieniany 1 raz.
podmienilem dzis opony w GP2. Jest o wiele lepiej, ale mimo wszystko uważam, że fizyka jest do d.... Proponuję jednak przesiadkę na innego moda albo poczekamy aż wyjdzie GP2 2006 (na wykończeniu) lub nawet na GP2 2008 (początkowa faza budowy). Na tej fizyce liga nie nauczy się jeździć pod nasz nowy mod F1, jest zupełnie inna technika jazdy i tyłek ucieka w niekontrolowany sposób zbyt szybko.