[testy] 01.06.08 tor Sakhir godz. ok 20.00

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

[testy] 01.06.08 tor Sakhir godz. ok 20.00

Post autor: Piotrek15 » sob 31 maja, 2008 12:20

Hamachi:
GP2test
hasło
GP2
moje ip nick Piotrek

lub ip:85.202.105.152

link do toru:
http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... ernational
Ostatnio zmieniony ndz 01 cze, 2008 14:43 przez Piotrek15, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 31 maja, 2008 16:51

Piotrek, nie lepiej na Sakhir? Przecież tam zaczniemy (raczej) sezon.

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » sob 31 maja, 2008 16:54

W barcelonie się częściej testuje niż na sakhir :P

Piotrek, będe mógł rekreacyjnie wpaść? :P
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 31 maja, 2008 17:00

Xcore, to są otwarte chyba testy? :P Więc wydaje mi się, że wszyscy mogą. Myle się Piotrek? Tym bardziej, że ty zostajesz w GP2 :)

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 31 maja, 2008 21:18

wbijajcie wszyscy stoi serwerek :)

Awatar użytkownika
MaŁy
Posty: 13
Rejestracja: pt 18 kwie, 2008 22:14
Lokalizacja: Leszno

Post autor: MaŁy » sob 31 maja, 2008 22:09

Nie widze serwa przez hamachi :cry: Spotkaliście się juz z takim czymś? Jeśli tak to pomóżcie :wink:

netrush
Posty: 265
Rejestracja: czw 19 kwie, 2007 13:06
Lokalizacja: z Paddocku

Post autor: netrush » sob 31 maja, 2008 23:47

to widze Cię załatwili :) czytaj shoutbox bo czasami tam znajdziesz więcej informacji
podał w nim piotrek IP bez hamaka 85.202.105.152, teraz już za późno ale na przyszłość może się przyda :)

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 31 maja, 2008 23:53

próbował też z ip ...
p.s net widzę, że panienkę zmieniłeś :D

Awatar użytkownika
MikeF1
Posty: 433
Rejestracja: pt 10 sie, 2007 16:08
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: MikeF1 » ndz 01 cze, 2008 03:13

1.7 sek straty, chłopaki trenujcie ;]

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » ndz 01 cze, 2008 03:25

MikeF1, ja mam 1.0s straty do czasu PP z 2008 :P
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
MikeF1
Posty: 433
Rejestracja: pt 10 sie, 2007 16:08
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: MikeF1 » ndz 01 cze, 2008 03:26

czyli 1.1 sek do mnie ;]

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » pn 02 cze, 2008 07:38

Że tak spytam: Ile razy jedziecie na pierwszym biegu na Sakhir?

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pn 02 cze, 2008 15:36

Ismola pisze:Że tak spytam: Ile razy jedziecie na pierwszym biegu na Sakhir?
na wejściu w T1 i 2 nawroty w s2 tam go używam, czyli zakręty T1, T8, T10

Awatar użytkownika
MikeF1
Posty: 433
Rejestracja: pt 10 sie, 2007 16:08
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: MikeF1 » pn 02 cze, 2008 16:56

tylko T1.

Zablokowany

Wróć do „Testy”