Luźna dyskusja

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
dudek2
Posty: 982
Rejestracja: sob 30 cze, 2007 10:36
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Luźna dyskusja

Post autor: dudek2 » pn 22 cze, 2009 22:12

Tu temat do dyskutowania, zadawania pytań itd.
BUKA NIE ŻYJE!

Awatar użytkownika
vilart
Posty: 218
Rejestracja: wt 11 gru, 2007 17:24
Lokalizacja: Jelenia Gora
Kontakt:

Post autor: vilart » pn 22 cze, 2009 22:15

To ja mam 1-sze ważne jak dla mnie pytanie :

Czy będą kary wagowe ?
If everything seems under control, you're not going fast enough

Awatar użytkownika
dudek2
Posty: 982
Rejestracja: sob 30 cze, 2007 10:36
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: dudek2 » pn 22 cze, 2009 22:21

Myśle że tak. Kary urozmaicały rywalizacje w WTCC więc je raczej zachowamy
BUKA NIE ŻYJE!

Rubiq
Posty: 39
Rejestracja: ndz 16 gru, 2007 15:08
Kontakt:

Post autor: Rubiq » pn 22 cze, 2009 22:25

Długość wyścigów?

Awatar użytkownika
vilart
Posty: 218
Rejestracja: wt 11 gru, 2007 17:24
Lokalizacja: Jelenia Gora
Kontakt:

Post autor: vilart » pn 22 cze, 2009 22:27

A co z setem - ma być zablokowany ? Jeżeli tak to będą jakieś testy wcześniej ?
If everything seems under control, you're not going fast enough

Awatar użytkownika
dudek2
Posty: 982
Rejestracja: sob 30 cze, 2007 10:36
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: dudek2 » pn 22 cze, 2009 22:28

Set - zablokowany
Testy - Catalunya
Długość wyścigów - R1 - 45 minut R2 - 30 minut
BUKA NIE ŻYJE!

Awatar użytkownika
Viper
Posty: 874
Rejestracja: sob 31 maja, 2008 20:49
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Viper » pn 22 cze, 2009 22:37

Wiec macie tutaj nietypowy on board

http://www.youtube.com/watch?v=FLkZ-FKQakI

Ja jestem zdecydowanie PRZECIW karom wagowym. Dlatego odszedlem z WTCC bo mi to psulo fun. Dlatego nie jezdze w WTCC na PRS bo mnie to wkurza. Skoro to ma byc fun to wio bez tego.

Awatar użytkownika
Erwb
Posty: 751
Rejestracja: wt 08 sty, 2008 17:39

Post autor: Erwb » pn 22 cze, 2009 22:38

propozycja taka
przyspieszamy wielokrotnie czas i mamy finisz w nocy

btw jak ktos nie ma to moge takie malowanie dac
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 977a6.html

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » wt 23 cze, 2009 10:58

przyśpieszony czas na pewno będzie na LeMans 3h, a mianowicie pojedziemy dzień-noc-dzień

Awatar użytkownika
Giertych
Posty: 12
Rejestracja: wt 23 cze, 2009 16:53

Post autor: Giertych » wt 23 cze, 2009 16:57

witam, jestem nowy na forum i chciałem sie zapisać na ten wakacyjny sezon, maka mnie tu podesłał, mam już niemałe doświadczenie w różnych ligach :D
człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy...

Awatar użytkownika
dudek2
Posty: 982
Rejestracja: sob 30 cze, 2007 10:36
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: dudek2 » wt 23 cze, 2009 16:58

No to nie tu tylko do tematu zespoły, ale już Cię zapisze
BUKA NIE ŻYJE!

Signum
Posty: 15
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 14:37

Post autor: Signum » wt 23 cze, 2009 18:09

Działa Wam LeMans? U mnie po iluśtam próbach zawsze gdy załaduje się 3/4 paska komp się zawiesza ;/

Awatar użytkownika
Erwb
Posty: 751
Rejestracja: wt 08 sty, 2008 17:39

Post autor: Erwb » wt 23 cze, 2009 18:12

włącz ładowanie i zostaw kompa na jakieś 30 min tylko nic innego nie rób na nim a później już będzie szybko ładowało

Signum
Posty: 15
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 14:37

Post autor: Signum » wt 23 cze, 2009 18:14

Ciekawy patent :D Przetestuje, ale to trochę potrwa w takim razie.

Awatar użytkownika
3557
Posty: 405
Rejestracja: sob 03 maja, 2008 20:20
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: 3557 » śr 24 cze, 2009 12:29

Mam gotowe malowanie, ale chciałbym mieć białe felgi. Tutaj jest moje pytanie jak zmienić ich standardowy kolor lub jak zmienić ogólnie felgi (AFAIR to część zespołów w oryginalnym modzie ma białe felgi o innej "strukturze")?

Signum
Posty: 15
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 14:37

Post autor: Signum » śr 24 cze, 2009 12:31

A ja mam pytanie, czy start będzie poprzedzony okrążeniem formującym?

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » śr 24 cze, 2009 12:32

Zapewne tak.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » śr 24 cze, 2009 16:38

3557, felgii są zapewne w pliku .mas i kazdy team ma takie same

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » śr 24 cze, 2009 18:40

89.161.77.170

Jakby ktoś chciał pojeździć

OFFLINE - nie znajduje serwera :/
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
Viper
Posty: 874
Rejestracja: sob 31 maja, 2008 20:49
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Viper » śr 24 cze, 2009 19:01

Moze ktos inny by postawil?

Awatar użytkownika
dudek2
Posty: 982
Rejestracja: sob 30 cze, 2007 10:36
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: dudek2 » śr 24 cze, 2009 22:27

Serwer już stoi oficjalnie na torze Catalunya z gry.
BUKA NIE ŻYJE!

Awatar użytkownika
Korbaczek
Posty: 892
Rejestracja: sob 29 wrz, 2007 16:47
Lokalizacja: Przeźmierowo
Kontakt:

Post autor: Korbaczek » pt 26 cze, 2009 22:42

Coprawda termin na malowania został ogłoszony na 30 czerwca.
Ale mam nadzieję, że jak później dostaniecie, to nie będzie tragedii. Ja osobiście będę mógł się za nie wziąć dopiero po 30 ze względu na ogólny za***dziel z papierami na uczelni itp. A że startujemy w drugim tygodniu lipca, to mam nadzieję, że problemu nie będzie jak dostarczę do końca przyszłego tygodnia.

Awatar użytkownika
dudek2
Posty: 982
Rejestracja: sob 30 cze, 2007 10:36
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: dudek2 » pt 26 cze, 2009 22:48

dudek2 pisze:MALOWANIA PROSZE PRZESYŁAĆ DO 5 LIPCA
BUKA NIE ŻYJE!

Awatar użytkownika
Erwb
Posty: 751
Rejestracja: wt 08 sty, 2008 17:39

Post autor: Erwb » pt 26 cze, 2009 22:49

nie ma żadnego problemu :)

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » pt 26 cze, 2009 23:22

a ja sobie walnalem wyscig z 39 botami i mam pare sugestii

nie wiem czy da sie cos z tym zrobić, ale:

po primo - w nocy nie widac w lusterkach swiatel samochodu za nami (np w epislionie bylo pieknie widac 4 jasne kola, a tu w ostatniej chwili widac dwie zolte plamy)

po secundo - da sie cos zrobic z wysokoscia obrazu w wirtualnych lusterkach? kiedy ktoś podjedzie blizej pod dupe od tyłu prawie w ogóle go nie widać

Signum
Posty: 15
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 14:37

Post autor: Signum » pt 26 cze, 2009 23:25

Hmm... Ja sobie wyregulowałem lusterka tak jak Ci na czacie pisałem i wszystko widzę pięknie.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » sob 27 cze, 2009 00:55

Signum, fajnie, ale ja mowie o wirtualnych, na które shift+fotel nie działa

Signum
Posty: 15
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 14:37

Post autor: Signum » sob 27 cze, 2009 09:50

No to ja mam jakiegoś dziwnego rFactora, bo właśnie tym sposobem sobie wyregulowałem WIRTUALNE, tj. gwoli ścisłości te 3 u góry, bo może nie zrozumieliśmy się o jakie lusterka chodzi.

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 27 cze, 2009 09:54

A właśnie, bo mój problem polega na tym, że mam tylko jedno wirtualne lusterko. Kombinowałem z klawiszami na wszystkie sposoby i nie udało mi się włączyć 2 kolejnych.

Signum
Posty: 15
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 14:37

Post autor: Signum » sob 27 cze, 2009 10:40

Standardowo jest to klawisz "3", ale można to zmienić w ustawieniach.

Zablokowany

Wróć do „Liga Wakacyjna”