Luźna dyskusja

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Krystik27
Posty: 682
Rejestracja: czw 23 sie, 2007 11:11
Lokalizacja: Za...dupie :)
Kontakt:

Post autor: Krystik27 » ndz 12 lip, 2009 20:22

jestem przeciw jeżdżeniu w nocy, ba! nawet przeciw używaniu świateł...

na dzisiejszy wyścig przeniosłem się na drugi komp, świeży system (nie dawno formata miał), komp jest na XP, a nie na Viście jak u mnie, świeży rF, tylko mod, nawet profil nowy i nadal mam ten sam problem, kilka pierwszych osób na serwie (3557 i Erwb) zaczęli mrugać światłami, nie wywaliło mnie (co mnie cieszyło), ale zjawia się Xcore ze swoim samochodem, włącza światła i co? AppCrash murowany...

więc jest gdzieś błąd w modzie, albo koniec z jazdą w nocy (albo sam odejdę) :roll:


P.S. co najlepsze to jak Xcore jest na serwie to nawet gdy chcę swoje światła włączyć to mnie wywala, jak go nie było to wszystko działało :P

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » ndz 12 lip, 2009 21:15

Krystik27 pisze:ale zjawia się Xcore ze swoim samochodem, włącza światła i co?
Nie włączałem żadnych świateł...
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
Korbaczek
Posty: 892
Rejestracja: sob 29 wrz, 2007 16:47
Lokalizacja: Przeźmierowo
Kontakt:

Post autor: Korbaczek » ndz 12 lip, 2009 21:16

Jeżeli tak to ma wyglądać (wywalanie co po chwile kogoś), to ja podziękuję za jazdę w tej lidze. Jeżeli problem jest w światłach (a nie do końca jestem przekonany), to zrezygnujmy z tego.
Dzisiaj po pierwszym okrążeniu jeśli ktoś używał świateł, to wielkie dzięki za wywalenie. Jeśli nie, to znaczy, że problem jest w samym modzie.

Awatar użytkownika
Giertych
Posty: 12
Rejestracja: wt 23 cze, 2009 16:53

Post autor: Giertych » pn 13 lip, 2009 15:18

sorry ze nie bylo mnie na inauguracji ale mam remont na chacie i jutro podlaczam dopiero nowego kompa, we francji na 90% pojade :)
człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy...

Awatar użytkownika
3557
Posty: 405
Rejestracja: sob 03 maja, 2008 20:20
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: 3557 » ndz 19 lip, 2009 22:16

Mam pytanie dotyczące SC. Czy jeżeli jest komunikat "Cannot wave green" to lider powinien utrzymać zbitą stawkę tak jak przy wyjeździe samochodu bezpieczeństwa? Dzisiaj stawka się mocno rozjechała.

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » ndz 19 lip, 2009 22:18

3557 pisze:Mam pytanie dotyczące SC. Czy jeżeli jest komunikat "Cannot wave green" to lider powinien utrzymać zbitą stawkę tak jak przy wyjeździe samochodu bezpieczeństwa? Dzisiaj stawka się mocno rozjechała.
Cannot wave green yet się pokazuje, gdy stawka nie jest zbita. Na następnym kółku zbita już być nie musi, by był komunikat "Green"
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
3557
Posty: 405
Rejestracja: sob 03 maja, 2008 20:20
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: 3557 » ndz 19 lip, 2009 22:30

No wiem, ale miałem komunikat, że mam zjechać na koniec stawki bo nie mogłem utrzymać się za zbyt szybkim dla mnie netrushem...

Awatar użytkownika
Giertych
Posty: 12
Rejestracja: wt 23 cze, 2009 16:53

Post autor: Giertych » pn 20 lip, 2009 09:14

no mi sie wydaje ze cos jest nie tak z SC bo, jak SC już zjechało to ja nadal miałem komunikat zeby trzymac sie za kierowca z przodu a przeciez juz powinno byc green flag chyba, chyba ze sie myle :)
człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy...

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » pn 20 lip, 2009 11:42

no mi sie wydaje ze cos jest nie tak z SC bo, jak SC już zjechało to ja nadal miałem komunikat zeby trzymac sie za kierowca z przodu a przeciez juz powinno byc green flag chyba, chyba ze sie myle :)
.........


Tak jest jak pierwszy zawodnik wyprzedzi SC, gdy ten zjeżdża do boksu. Było tak 2 razy, moćmoże za to X dostał DT. Żeby nie wyprzedzić SC na tym torze, trzeba byłoby się po prostu zatrzymać przed wjazdem do pit lane.

Awatar użytkownika
Giertych
Posty: 12
Rejestracja: wt 23 cze, 2009 16:53

Post autor: Giertych » pn 20 lip, 2009 11:54

ok dzieki, juz wiem o co chodzi :)
człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy...

F1_Kacek

Post autor: F1_Kacek » pn 20 lip, 2009 13:18

Jaka jest w ogóle punktacja?

EDIT
Działa wam Le Mans? U mnie zawiesza się pod koniec ładowania
Ostatnio zmieniony pn 20 lip, 2009 13:40 przez F1_Kacek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » pn 20 lip, 2009 13:30

Trzeba dać odjechać SC kawałek przed ostatnim zakrętem bo teraz to wyglądało komicznie na wyjściu z ostatniego zakrętu stało z 8 aut...

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » pn 20 lip, 2009 13:44

Punktacja taka jak w WTCC:
20-16-14-12-10-8-7-6-5-4-3-2-1
12-10-8-6-5-4-3-2-1

Chyba.
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
Erwb
Posty: 751
Rejestracja: wt 08 sty, 2008 17:39

Post autor: Erwb » pn 20 lip, 2009 14:01

tak punktacja taka jak Chipita napisal
a le mans to sie nie wiesza tylko może się tak długo ładować zostaw kompa na jakiś czas i będzie działało

F1_Kacek

Post autor: F1_Kacek » pn 20 lip, 2009 14:05

Dzięki za odpowiedzi, a tor już mi działa :wink:

Awatar użytkownika
arek25
Posty: 887
Rejestracja: sob 21 cze, 2008 09:36
Kontakt:

Post autor: arek25 » pn 20 lip, 2009 16:00

Można jeszcze się przyłączyć?
Rzucony w wir zajęć, pochłonięty ambitnym planem tworzenia...

Awatar użytkownika
3557
Posty: 405
Rejestracja: sob 03 maja, 2008 20:20
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: 3557 » pn 20 lip, 2009 16:02

Jasne im więcej nas tym lepiej. :smile:

Awatar użytkownika
arek25
Posty: 887
Rejestracja: sob 21 cze, 2008 09:36
Kontakt:

Post autor: arek25 » pn 20 lip, 2009 16:13

No to się cieszę... Wszystko już mam to poćwiczę trochę na Interlagos :)
Rzucony w wir zajęć, pochłonięty ambitnym planem tworzenia...

Awatar użytkownika
Erwb
Posty: 751
Rejestracja: wt 08 sty, 2008 17:39

Post autor: Erwb » pn 20 lip, 2009 16:44

kazdy moze sie przylaczyc jesli odpowiada mu moj osioł i czesio na masce :P

Zablokowany

Wróć do „Liga Wakacyjna”