Przed GP Belgii

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Przed GP Belgii

Post autor: Chipita » pn 17 sie, 2009 23:17

Obrazek

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » wt 18 sie, 2009 20:25

Ma zamiar ktoś jechać w ogóle?
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » wt 18 sie, 2009 20:58

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :)

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » wt 18 sie, 2009 21:17

no, tak

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » śr 19 sie, 2009 08:42

Może ja.
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » śr 19 sie, 2009 11:14

Ja owszem :)
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
maka87-1992
Posty: 952
Rejestracja: czw 24 sty, 2008 16:56

Post autor: maka87-1992 » śr 19 sie, 2009 13:37

Prawdopodobnie pojade :smile:

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » pt 21 sie, 2009 17:03

Jak warunki pogodowe się nie zmienią, to nie jadę, bo nawet poćwiczyć nie mam jak - znowu karta graficzna nie wytrzymuje temperatury ;/

Awatar użytkownika
maka87-1992
Posty: 952
Rejestracja: czw 24 sty, 2008 16:56

Post autor: maka87-1992 » sob 22 sie, 2009 17:09

ehh, chyba nie pojade, bedzie mnie wyrzucać z serwera wiec nie warto, jutro sie pojawie, dzisiaj tylko potrenuje. :roll:

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » sob 22 sie, 2009 19:41

http://img27.imageshack.us/img27/4679/beztytuunvs.jpg

Tylko ja tak mam, że nie ładuje mi się liveview ani żadnego serwera nie widać?

EDIT:

Już działa :]
Ostatnio zmieniony sob 22 sie, 2009 19:53 przez Xcore, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » sob 22 sie, 2009 19:46

dziś prawdopodobnie nie bede jechał w q i w wyścigu

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » sob 22 sie, 2009 20:13

jaki jest adres serwera? www.f1league.pl:33101 nie działa :(
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » sob 22 sie, 2009 20:19

ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » sob 22 sie, 2009 20:54

No to rozumiem, że spa nie wypali? :P

I sprawa, na Le Mans jedziemy ze światłami? I czy będzie więcej osób?
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » ndz 23 sie, 2009 11:36

czyli wyścigu nie było? dziś mnie też nie będzie raczej ;)

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » ndz 23 sie, 2009 17:16

Ja od razu zadeklaruję, że na LeMans mnie nie będzie.

Awatar użytkownika
maka87-1992
Posty: 952
Rejestracja: czw 24 sty, 2008 16:56

Post autor: maka87-1992 » ndz 23 sie, 2009 17:59

Mnie też :P, dzisiaj też pewnie nie bo co to za przyjemnosc jazdy w 5-6? była by to przyjemnosć gdy bym miał szanse nawiazania walki ale jak po 1 okrązeniu bede miał 30 sek straty to nie ma o co walczyc :)
tak własciwie to jest dzisiaj R1 czy R2? jesli cokolwiek jest :cool:

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » ndz 23 sie, 2009 18:05

No właśnie, raczej nic nie będzie :P

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » pn 24 sie, 2009 11:49

Xcore pisze: sprawa, na Le Mans jedziemy ze światłami? I czy będzie więcej osób?
no z tego co wiem ma byuć tylko w dzień. Co do ludzi, to już z wakacji powracją, a taki wyścig przyciągnie pare osób. Możńa by na WM, czy gdzieś tam ponowić informacje o wyścigu to z 15 oso powinno być

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » pn 24 sie, 2009 12:12

Jak to ***? Le Mans w dzień?!!! :(
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » pn 24 sie, 2009 13:01

wiem, caly klimat idzie sie... ale wolisz jechac w 5 osob?

Zablokowany

Wróć do „Liga Wakacyjna”