Nowy wygląd
Moderator: Moderatorzy
Nowy wygląd
Czemu jest nowy wygląd forum? To sprawka cougara? :P
-
Ludzie... ogarnijcie się troche Ismola machnął typowy spamerski temat...
GRAFIKA BEDZIE ZMIENIONA, ALE W TAKI COUGAR STYLE... CZYLI JAK BEDZIE TO BEDZIE...
nie musicie na każdym kroku pokazywać jak **** jest bo oczy też mamy... są teraz ważniejsze rzeczy jak np wyłączanie milionów zbędnych wtyczek.
GRAFIKA BEDZIE ZMIENIONA, ALE W TAKI COUGAR STYLE... CZYLI JAK BEDZIE TO BEDZIE...
nie musicie na każdym kroku pokazywać jak **** jest bo oczy też mamy... są teraz ważniejsze rzeczy jak np wyłączanie milionów zbędnych wtyczek.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
- yarpen.zirgin
[shadow=cyan]Fajny jest [glow=green]ten [/glow]nowy styl [/shadow]naszego kochanegoforum :>[fade]Na prawdę mi się [scroll]podoba :>[/scroll][/fade][hide]a MSC to oszust[/hide]
PS: I jeszcze podobają mi się te przyciski na dole, [scroll]freak[/scroll] oraz [fade]leet[/fade]
PPS: Szkoda, że nie wiem co one robią (pewnie nic :/)
A serio, to trzeba się będzie do takiego wyglądu przyzwyczaić.
[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 8:33 ]
A tutaj jest szybka odpowiedź?? Woooow :>
PS: I jeszcze podobają mi się te przyciski na dole, [scroll]freak[/scroll] oraz [fade]leet[/fade]
PPS: Szkoda, że nie wiem co one robią (pewnie nic :/)
A serio, to trzeba się będzie do takiego wyglądu przyzwyczaić.
[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 8:33 ]
A tutaj jest szybka odpowiedź?? Woooow :>
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad
CHAM squad
Pomimo że temat był zablokowany Ja dodam swoje 3 grosze.
Wierzcie mi, te forma forum jest bardzo czytelna i praktyczna. Po kilku dniach zapomnicie o dawnej formie. Póki co, uczcie się i cieszcie...... Gratulacje dla persona odpowiedzialnego za tą formę.
Wierzcie mi, te forma forum jest bardzo czytelna i praktyczna. Po kilku dniach zapomnicie o dawnej formie. Póki co, uczcie się i cieszcie...... Gratulacje dla persona odpowiedzialnego za tą formę.
Ostatnio zmieniony czw 09 sie, 2007 10:46 przez gomez, łącznie zmieniany 1 raz.
Szumi dokoła las....
No to tak:
Nie bylem na forum jakies 36 godzin i okres ten przypadl, jak sie pozniej okazalo, na calkowity refresh. (Ze tez cougar wybral sobie ten moment, jakby nie mogl zrobic wtedy kiedy bylo gadane :>). Pierwsze co zobaczylem to Chaos: wszystko mi mruga, swieci jak psu jajca, wypicykowane i kolorowe. Pomyslalem sobie: Czosz to za k**** jest?
Nie wiedzialem, czy mozna w cos kliknac, aby przypadkiem czegos nie zepsuc. Wszystko takie nowe i w ogole. Generalnie pierwsze wrazenie odrzucilo mnie od monitora.
Pozniej jednak zaczelo byc lepiej. Zaczalem czytac. Hid mowi ze grafa bedzie zmieniona. I dobrze, bo ta obecna jest okropna. Za duzo bajerow, swiecidelek itp. Ide dalej. Opcje ustawiania wygladu wg wlasnego uznania - O teraz zaczyna byc znosnie! Mnogosc opcji, forum dostosowuje sie do preferencji uzytkownika <-- duzy plus. I najwazniejsze - zniesiony licznik postow, ktory sprawi, ze moze bedziemy czytali mniej spamu, a wiecej konkretow. Bo przeciez nikomu nie bedzie sie chcialo klikac w profil uzytkownika, aby to sprawdzic.
Nie bylem na forum jakies 36 godzin i okres ten przypadl, jak sie pozniej okazalo, na calkowity refresh. (Ze tez cougar wybral sobie ten moment, jakby nie mogl zrobic wtedy kiedy bylo gadane :>). Pierwsze co zobaczylem to Chaos: wszystko mi mruga, swieci jak psu jajca, wypicykowane i kolorowe. Pomyslalem sobie: Czosz to za k**** jest?
Nie wiedzialem, czy mozna w cos kliknac, aby przypadkiem czegos nie zepsuc. Wszystko takie nowe i w ogole. Generalnie pierwsze wrazenie odrzucilo mnie od monitora.
Pozniej jednak zaczelo byc lepiej. Zaczalem czytac. Hid mowi ze grafa bedzie zmieniona. I dobrze, bo ta obecna jest okropna. Za duzo bajerow, swiecidelek itp. Ide dalej. Opcje ustawiania wygladu wg wlasnego uznania - O teraz zaczyna byc znosnie! Mnogosc opcji, forum dostosowuje sie do preferencji uzytkownika <-- duzy plus. I najwazniejsze - zniesiony licznik postow, ktory sprawi, ze moze bedziemy czytali mniej spamu, a wiecej konkretow. Bo przeciez nikomu nie bedzie sie chcialo klikac w profil uzytkownika, aby to sprawdzic.
- Sakon Yamamoto
można by dać taki styl forum jaki był na poprzedniej wersji :) Jest przecież taki sam skin do wersji Przemo :) o tutaj: http://www.style.vplus.pl/demo1125/index.php?s=15
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 19:15 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bijcie mnie - ja nie znam się na F1 :P
Sakon.
Edited by Sakon
/\
||
Ma u mnie browara
Edited by Sakon
/\
||
Ma u mnie browara
Ostatnio zmieniony pt 07 wrz, 2007 15:02 przez hideto, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
- yarpen.zirgin
Ja mam 7 lat, napisze se tak pod avatarem. Pytanie czy uwierzysz :) Wg. mnie takie coś z kilku powodów nie ma sensu.gomez pisze:W związku ze zmianą szaty graficznej foru......Bardzo bym chciał widziec wiek usera obok avatara :) Wiem z Kim rozmawiam :)
1. Kto będzie chciał być że tak powiem uważany za starszego, da se więcej lat i będzie myślał że to coś zmienia, a ciebie tylko wprowadzi w błąd.
2. Nie ważne ile kto ma lat tylko co pisze/mówi.
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.
- yarpen.zirgin