forum
Moderator: Moderatorzy
forum
A więc do rzeczy, wiele opcji macie do dostępnych do zmiany tylko i wyłącznie na waszym komputerze.
na dole strony macie taki napis [Preferencje] proszę z niego skorzystać zanim będziecie wygłaszać żale wobec nas :) ja osobiście trochę tam pozmieniałem i już wygląd forum mnie tak bardzo nie razi.
na dole strony macie taki napis [Preferencje] proszę z niego skorzystać zanim będziecie wygłaszać żale wobec nas :) ja osobiście trochę tam pozmieniałem i już wygląd forum mnie tak bardzo nie razi.
Ostatnio zmieniony pt 13 cze, 2008 01:06 przez hideto, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
Noi jeszcze logo by się przydało? Tak mi się wydaje, jeśli nasza stronka nie ma loga to możnaby zrobić konkurs, tak było na realmadrid.pl zrobili konkurs z tym że logo nie mógło być podobne do rzeczy zastrzeżonych przez klub czy to do stadionu i herbu, i tak u nas też powinno być w razie jeśli byłby konkurs na logo Formula1.plgrooby666 pisze:A na headline forum jest bardzo smiesznie: F1 Forum a ponizej mniejsza czcionka Forum F1. Zmiencie to chlopaki.
Hala Madrid!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
Super pomysł dajcie tylko rozmiary :mrgreen:pablomak pisze:Noi jeszcze logo by się przydało? Tak mi się wydaje, jeśli nasza stronka nie ma loga to możnaby zrobić konkurs, tak było na realmadrid.pl zrobili konkurs z tym że logo nie mógło być podobne do rzeczy zastrzeżonych przez klub czy to do stadionu i herbu, i tak u nas też powinno być w razie jeśli byłby konkurs na logo Formula1.plgrooby666 pisze:A na headline forum jest bardzo smiesznie: F1 Forum a ponizej mniejsza czcionka Forum F1. Zmiencie to chlopaki.