Ignoruj i takie tam, czyli jakich narzędzi brakuje na forum
Moderator: Moderatorzy
Na wielu forach są rangi, może szanowna redakcja by coś wymyśliła :?:
Niekoniecznie teraz, ale można byłoby wprowadzić jakieś rangi np. nazwiska kierowców, od 1-100 - Sutil (bo cieniak), a od 1500-1600 Prost (bo to świetny kierowca, niestety były już).
Można byłoby także dodać obrazki bolidów według ilości postów np. jeśli ktoś ma 1-100 punktów to Spayker, a jeśli 1500-1600 Renault. A ekipa trzymająca władze tzn. modzi, admini itp. mogliby sobie wymyśleć i stworzyć swój własny bolid np. Zło Skład:D
Na 100 % ciekawiej by się prezentwoały posty z rangami i obrazkami bolidów.
Niekoniecznie teraz, ale można byłoby wprowadzić jakieś rangi np. nazwiska kierowców, od 1-100 - Sutil (bo cieniak), a od 1500-1600 Prost (bo to świetny kierowca, niestety były już).
Można byłoby także dodać obrazki bolidów według ilości postów np. jeśli ktoś ma 1-100 punktów to Spayker, a jeśli 1500-1600 Renault. A ekipa trzymająca władze tzn. modzi, admini itp. mogliby sobie wymyśleć i stworzyć swój własny bolid np. Zło Skład:D
Hala Madrid!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
i użytkownicy zaczeliby pisać bez sensu tylko po to by przesiąść się ze Spykera do superaguri ?....pablomak pisze:Na wielu forach są rangi, może szanowna redakcja by coś wymyśliła :?:
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
Tak. A na 200% spamerstwo rozrosłoby się do GIGANTYCZNYCH wręcz rozmiarów - szczególnie przy naszym, liberalnym przecież podejściu do użytkowników... Mam niemal całkowitą pewność, że powstałaby całkiem liczna grupka userów piszących jedynie po to, żeby dostać kolejną gwiazdkę czy inne badziewie.pablomak pisze:Na 100 % ciekawiej by się prezentwoały posty z rangami i obrazkami bolidów.
Zdecydowane nie dla tego pomysłu. A po najbliższych modyfikacjach wyłączę jeszcze licznik postów.
Peace.
Wyłączysz licznik postów ok, a może by ostrzeżenia wprowadzić :?:cougar pisze:Tak. A na 200% spamerstwo rozrosłoby się do GIGANTYCZNYCH wręcz rozmiarów - szczególnie przy naszym, liberalnym przecież podejściu do użytkowników... Mam niemal całkowitą pewność, że powstałaby całkiem liczna grupka userów piszących jedynie po to, żeby dostać kolejną gwiazdkę czy inne badziewie.pablomak pisze:Na 100 % ciekawiej by się prezentwoały posty z rangami i obrazkami bolidów.
Zdecydowane nie dla tego pomysłu. A po najbliższych modyfikacjach wyłączę jeszcze licznik postów.
Peace.
Hala Madrid!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
bedą bedą... znaczy mają byc :Ppablomak pisze:Wyłączysz licznik postów ok, a może by ostrzeżenia wprowadzić :?:cougar pisze:Tak. A na 200% spamerstwo rozrosłoby się do GIGANTYCZNYCH wręcz rozmiarów - szczególnie przy naszym, liberalnym przecież podejściu do użytkowników... Mam niemal całkowitą pewność, że powstałaby całkiem liczna grupka userów piszących jedynie po to, żeby dostać kolejną gwiazdkę czy inne badziewie.pablomak pisze:Na 100 % ciekawiej by się prezentwoały posty z rangami i obrazkami bolidów.
Peace.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
Może zostawić licznik postów, ale tak by każdy widział tylko swoją liczbę postów, zrobić tak po to by nie było prób prześcigania.

Przecież wiesz jak bardzo Cię lubiecougar pisze:będą. Chcesz? :mrgreen:pablomak pisze:a może by ostrzeżenia wprowadzić :?:
Ostatnio zmieniony pt 27 lip, 2007 22:55 przez pablomak, łącznie zmieniany 1 raz.
Hala Madrid!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
Hala Ferrari!
Hala Kubica!
Taaak, a pozniej beda powstawac tematy typu: ile macie postow bo ja mam milion piecset dwa dziewiecset. :roll:cougar pisze:W profilu użytkownika będzie widoczne, gdzie indziej - nie.
A co bedzie jak jeden team przescignie inny? Za rok Spyker bedzie tam gdzie dzis jest np. Renault. I co? Modyfikowanie obrazkow dla kazdego usera? Nikt by sie na to nie pisal.pablomak pisze:Na wielu forach są rangi, może szanowna redakcja by coś wymyśliła
- Sakon Yamamoto
A jak chcesz okreslic, ktory bolid bedzie tym najlepszym ? Rozumiem, ze 50493850938509358309 posts to mialoby byc Ferrari albo ewentualnie bolid Kubicy, ale zauwaz, ze sa tutaj ludzie, ktorzy kibicuja komus innemu i maja do tego pelne prawo.pablomak pisze:Można byłoby także dodać obrazki bolidów według ilości postów np. jeśli ktoś ma 1-100 punktów to Spayker, a jeśli 1500-1600 Renault.
- Venceremos
Wiązanie rang z kierowcami czy bolidami to nieporozumienie dlaczego wytłumaczyli Ci już Sakon i grooby666.pablomak pisze:Na wielu forach są rangi, może szanowna redakcja by coś wymyśliła :?:
Jeżeli chodzi o rangi to moim zdaniem zastąpienie licznika postów rangami skonstruowanymi w ten sposób że byłyby one przyznawane na podstawie liczby postów będzie miało ten sam skutek co licznik. Tzn niepotrzebne i głupie nabijanie postów. Jeżeli miałyby być rangi to moim zdaniem musiałyby być one jakoś sprytniej nadawane :)
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D
Żeby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj. Myślę, że dobrą opcją byłoby wprowadznie takiej możliwości 'Zgłoś post'. Na forum na to wygląd wykrzyknika obok przycisku 'cytuj'. Dzięki temu można zgłaszać posty do moderatorów i nie robić bałaganu na forum ;) Inne fora stosują takie rozwiązanie i spełnia ono swoją rolę.
Zebys nie mowil, ze sie czepiam kazdego Twojego post, poparlem Twoj pomysl.
Edited by Sakon.
Zebys nie mowil, ze sie czepiam kazdego Twojego post, poparlem Twoj pomysl.
Edited by Sakon.
Ostatnio zmieniony sob 16 lut, 2008 02:22 przez broker, łącznie zmieniany 1 raz.
BMW POWER
- Sakon Yamamoto
Brakuje mi na tym forum opcji "pisownia". Sam osobiście korzystam na jednym forum technicznym z tej opcji, dzięki niej pisanie jest na wyższym poziomie, a osoby popełniające błędy ortograficzne mają pole do poprawy, tym samym podnosząc poziom forum. Nie ukrywajmy, są dookoła Nas prawdziwi dysortografii i dyslektycy.
Bardzo chciał bym widzieć przy userze WIEK danego użytkownika. Rozumiem że zaraz rozlegnie się dyskusja że ktoś wpisze sobie inny niz faktyczny....... ale zawsze większość poda właściwy. Przyznam, że znam wielu z Was tylko z postów, i nie mam pojęcia ile lat macie. Nie chodzi tu o dyskryminacje że ktoś ma lat 15-naście i nie bede brał jego wypowiedzi poważnie, ale o to że łatwiej wiedzieć w jakim wieku oscyluje nasza "społeczność" forumowa.
Zrozumienie, pozdrawiam.
Bardzo chciał bym widzieć przy userze WIEK danego użytkownika. Rozumiem że zaraz rozlegnie się dyskusja że ktoś wpisze sobie inny niz faktyczny....... ale zawsze większość poda właściwy. Przyznam, że znam wielu z Was tylko z postów, i nie mam pojęcia ile lat macie. Nie chodzi tu o dyskryminacje że ktoś ma lat 15-naście i nie bede brał jego wypowiedzi poważnie, ale o to że łatwiej wiedzieć w jakim wieku oscyluje nasza "społeczność" forumowa.
Zrozumienie, pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz 17 lut, 2008 12:17 przez gomez, łącznie zmieniany 1 raz.
Szumi dokoła las....
to dobry pomysłgomez pisze:Bardzo chciał bym widzieć przy userze WIEK danego użytkownika.
Ostatnio zmieniony ndz 17 lut, 2008 14:44 przez Krystik27, łącznie zmieniany 1 raz.
Ależ nie ma problemu - przecież w profilu można podać swoją date urodzenia. Gomez, dlaczego jeszcze tego nie zrobiłeś ;> Dyskusje na temat tego czy ten wiek jest prawdziwy pomijamy, bo już raz sie toczyła takowa. Możliwość jest, a ile osób z niej korzysta i ile poda prawdziwe dane ja nie wnikam. Szczerze mówiąc mnie to się wydaje zbędne, ale kto chce może skorzystać.gomez pisze:Bardzo chciał bym widzieć przy userze WIEK danego użytkownika.
Co do pisowni, to sprawdzanie ortografii miało zostać dodane już dawno, jednak to już nie zależy ode mnie.
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.
Kurde po raz pierwszy się z tobą zgadzam...broker pisze:A po co :?: Jak ktoś taki ciekawy, to może wejść w profil.
dobrze że nie ma tutaj wieku bo większość 14 latków miałaby u mnie przesrane. A tak przynajmniej mają szanse nadrobić inteligencją albo chociaż siedzeniem cicho zamiast paplaniem głupot.
wiek jest niepotrzebny, zresztą po wypowiedziach można jasno wysnuć ile kto ma lat.
Ostatnio zmieniony ndz 17 lut, 2008 21:40 przez hideto, łącznie zmieniany 1 raz.