Typer Mistrzostwa Europy 2012
Moderator: Moderatorzy
Typer Mistrzostwa Europy 2012
Pomyślałem sobie, że skoro spóźniłem się w tym roku na typera F1 czemu by nie zrobić Typera EURO 2012.
Regulamin jest prosty:
1. Zapisy do 24h przed mecze Polska : Grecja
2. Typujemy:
- Pierwsze mecze grupowe
- Drugą kolejkę
- Trzecią kolejkę
- Ćwierćfinały
- Półfinały
- Finał
Dokładnie w tej kolejności
3. Typy wysyłamy przed rozpoczęciem każdej fazy. Np. jeżeli typujemy pierwszą kolejkę (trzeba wszystkie mecze na raz) to "deadline" wyznacza nam pierwszy gwizdek zaczynający spotkanie Polska : Grecja.
4. Typów nie wolno zmieniać po rozpoczęciu się kolejki! Np. Do meczu "Francja : Anglia" zostało jeszcze 2 dni, jednak nie możemy zmienić naszego typu, bo kolejka rozpoczęła się meczem POLSKA : Grecja
5. System punktowy:
+ Faza Grupowa
-Wynik 3 punkty
-Zwycięzca 1 punkt
np. obstawiamy Polska : Grecja, mówimy, że będzie 1:0 dla Polski, a było 2:0, wtedy otrzymujemy 1pkt, bo trafiliśmy zwycięzce.
+ Faza Pucharowa
- Wynik 3 punkty
- Zwycięzca 1 punkt
UWAGA!!! OBSTAWIAMY REGULAMINOWE 90 MINUT ! Więc można obstawić remis !
W celu zapisania się proszę wysyłać do mnie priva z typami pierwszej kolejki, to mi wystarczy ;)
Regulamin jest prosty:
1. Zapisy do 24h przed mecze Polska : Grecja
2. Typujemy:
- Pierwsze mecze grupowe
- Drugą kolejkę
- Trzecią kolejkę
- Ćwierćfinały
- Półfinały
- Finał
Dokładnie w tej kolejności
3. Typy wysyłamy przed rozpoczęciem każdej fazy. Np. jeżeli typujemy pierwszą kolejkę (trzeba wszystkie mecze na raz) to "deadline" wyznacza nam pierwszy gwizdek zaczynający spotkanie Polska : Grecja.
4. Typów nie wolno zmieniać po rozpoczęciu się kolejki! Np. Do meczu "Francja : Anglia" zostało jeszcze 2 dni, jednak nie możemy zmienić naszego typu, bo kolejka rozpoczęła się meczem POLSKA : Grecja
5. System punktowy:
+ Faza Grupowa
-Wynik 3 punkty
-Zwycięzca 1 punkt
np. obstawiamy Polska : Grecja, mówimy, że będzie 1:0 dla Polski, a było 2:0, wtedy otrzymujemy 1pkt, bo trafiliśmy zwycięzce.
+ Faza Pucharowa
- Wynik 3 punkty
- Zwycięzca 1 punkt
UWAGA!!! OBSTAWIAMY REGULAMINOWE 90 MINUT ! Więc można obstawić remis !
W celu zapisania się proszę wysyłać do mnie priva z typami pierwszej kolejki, to mi wystarczy ;)
Ostatnio zmieniony pt 14 wrz, 2012 17:27 przez Ismola, łącznie zmieniany 1 raz.