GP Belgii 2009
Moderator: Moderatorzy
GP Belgii 2009
Witam
Planuję w przyszłym roku wybrać się na GP Belgii. W związku z ograniczonymi funduszami wybiorę raczej bilety na Bronze area. Z tego co jest na stronie toru, te bilety nie upoważniają do zwiedzania Pit Stopów w czwartek przed wyścigiem.
Nie orientujecie się może, czy można w czwartek nabyć osobne bilety na zwiedzanie Pit Stopów ? Byłbym wdzięczny za informacje.
pozdrawiam
Planuję w przyszłym roku wybrać się na GP Belgii. W związku z ograniczonymi funduszami wybiorę raczej bilety na Bronze area. Z tego co jest na stronie toru, te bilety nie upoważniają do zwiedzania Pit Stopów w czwartek przed wyścigiem.
Nie orientujecie się może, czy można w czwartek nabyć osobne bilety na zwiedzanie Pit Stopów ? Byłbym wdzięczny za informacje.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob 13 gru, 2008 01:27 przez wizardzik, łącznie zmieniany 2 razy.
Jaro, Grandstand to akurat nie trawka, tylko trybuna.
General Admission to 'trawka'.
wizardzik, może napisz maila do nich aby się upewnić, nie pamiętam jak to było napisane w tym roku, ale w każdym razie fakt jest taki z brązowym biletem wejść się dało i tak jest raczej wszędzie, więc wątpię żeby nagle zmienili.
General Admission to 'trawka'.
wizardzik, może napisz maila do nich aby się upewnić, nie pamiętam jak to było napisane w tym roku, ale w każdym razie fakt jest taki z brązowym biletem wejść się dało i tak jest raczej wszędzie, więc wątpię żeby nagle zmienili.
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.
- Arny van Ness
wizardzik pisze:Już pisałem :) Bilety Bronze dają możliwość zwiedzania Pitów tylko jeśli się weźmie taki bilet na cały weekend, a że ja chcę kupić na całe 3 dni więc problem z głowy :)
Gorszy problem to jakiś nocleg w okolicy :]
Najlepszy nocleg to namiot na okolicznych rozległych polach :) Samo SPA-Francorchamps jest dość małe, ciche, potulne - tylko na te 3 dni w roku ożywa :P
- Arny van Ness
a co myslicie o tej stonie ? http://www.f1belgium.com/ niby jest oficjalna stroną ale ... zawsze jest jakieś ALE :D hehe , bilety do konca stycznia sa o 10% tańsze i jest to strona na której są najtańsze bilety , taniej nie znalazłam . co o tym sadzicie ?
pozdrawiam Weronika
pozdrawiam Weronika
- Arny van Ness
Re: GP Belgii 2009
Brazowe miejsca na Belgii sa w zasadzie tylko przy długiej prostej reszta miejsc beznadziejna. Na czwartek nie ma biletów wystarczy mieć wejściówkę 3 dniowa. Dużo pól biwakowych obok toru ale dośc chłodno w nocy bo koniec lata i góry.wizardzik pisze:Witam
pozdrawiam
[ Dodano: Wto 13 Sty, 09 21:05 ]
NAJTAŃSZE BILETY NA STRONIE TORU! SPRAWDZONE!Arny van Ness pisze:rok temu zamawialem bilety wlasnie z tej strony i nie mialem zadnych zastrzezen ;) no i to fakt ze najtansze bilety sa wlasnie na tej stronie
GP Belgii 2009
Witam. Wybieramy się ze stałą ekipą w tym roku pierwszy raz do Belgii na GP F1 i poszukujemy taniego noclegu blisko toru ale nie jesteśmy raczej zainteresowani polem namiotowym w tym okresie. Jeśli ktoś może przesłać nam namiar na tanie prywatne kwatery - z góry dziękujemy.
Tu spałem jest camping (ja byłem kamperem) i bardzo tani hotelik pokoje bez łazienek ale czyste lazieni na korytarzach ok 4 km od toru. Spokojne spanie :)aparek pisze:Witam. Wybieramy się ze stałą ekipą w tym roku pierwszy raz do Belgii na GP F1 i poszukujemy taniego noclegu blisko toru ale nie jesteśmy raczej zainteresowani polem namiotowym w tym okresie. Jeśli ktoś może przesłać nam namiar na tanie prywatne kwatery - z góry dziękujemy.
wpisac w google www.aubergefrancopole.be i zobaczyć kopie strony bo normalnie jej nie ma już ;)
Auberge Francopole
Brasserie-Restaurant-Hôtel-Camping-Zaalverhuur
[email protected]
La Ferme De Harse
Hameau de Ster 390
4970 Francorchamps, Stavelot, Belgium
+32 87 27 50 99‎
gogle map --> http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... 3aa831baaf
Cześć! Mam na imię Alyssa. Wieloletni smakosz. Instruktor fitness grupy z certyfikatem ACE. Entuzjasta medytacji. Zapalony podróżnik. Fanatyk smoothie. Miłośniczka wszystkiego, co różowe i błyszczące.
Jestem blogerem DMP, blogiem dotyczącym zdrowia i dobrego samopoczucia. Moim celem jest pomóc Ci znaleźć własne szczęśliwe życie poprzez zrównoważone podejście do zdrowia i dobrego samopoczucia. Uważam, że „bajka o zdrowiu” każdego człowieka jest wyjątkowa, dlatego zachęcam czytelników do wybrania własnej ścieżki, korzystając z postów na tym blogu jako przewodnika. Moją filozofią zdrowia jest to, że małe, konsekwentne zmiany prowadzą do najbardziej skutecznych i długotrwałych ulepszeń. Razem spełnimy wszystkie Twoje marzenia o zdrowiu i szczęściu!
Jestem blogerem DMP, blogiem dotyczącym zdrowia i dobrego samopoczucia. Moim celem jest pomóc Ci znaleźć własne szczęśliwe życie poprzez zrównoważone podejście do zdrowia i dobrego samopoczucia. Uważam, że „bajka o zdrowiu” każdego człowieka jest wyjątkowa, dlatego zachęcam czytelników do wybrania własnej ścieżki, korzystając z postów na tym blogu jako przewodnika. Moją filozofią zdrowia jest to, że małe, konsekwentne zmiany prowadzą do najbardziej skutecznych i długotrwałych ulepszeń. Razem spełnimy wszystkie Twoje marzenia o zdrowiu i szczęściu!