Ogólnie rzecz biorąc, Adam Parr jest kontrowersyjną postacią. Wiem, że wielu mówiło o nim, jako o żądnym władzy człowieku, który chciałby jak najszybciej przejąć obowiązki Franka. Mimo wszystko fajnie byłoby sprawdzić cokolwiek na temat porozumienia Concorde na 2013, ponieważ (jak wcześniej wspomniałem) nie tylko Williams może mieć problemy z doprowadzeniem rozmów do skutku. Nie wiem, czy nie szykuje się powtórka z sezonu 2009 i zamiast rywalizacji na torze, będziemy zajmować się utarczkami politycznymi pomiędzy Berniem a zespołami.doriano pisze:motov547, pod koniec artykułu wspominasz o kwestii (nie)podpisania Concorde Agreement. Spekuluje się, że właśnie tutaj był pies pogrzebany... Parr był ponoć w beznadziejnych stosunkach z Ecclestone`m. Przeciąganie podpisania porozumienia miałoby niby być przejawem właśnie tego konfliktu. Williams z nowym szefem być może będzie w stanie wynegocjować lepsze warunki finansowe.
Jeśli coś przykuje moją uwagę, postaram się o tym napisać (niekoniecznie o Concorde)