3045 dni później.....
Moderator: Moderatorzy
Re: 3045 dni później.....
pytanie czy Williams "dożyje" do 1. wyścigów?
Kto jeszcze pamięta który to user miał zjeść gumiaka jak Kubica będzie znów jeździł w F1?
By the grace of God Almighty
And the pressures of the marketplace
The human race has civilized itself
It's a miracle
And the pressures of the marketplace
The human race has civilized itself
It's a miracle
- Invinciblee
- Kontakt:
O jeny, ale to było dawno. Aż prześledziłem wątek po wypadku.
Dzień dobry Państwu :) Widzę kilka starych twarzy. Jak ten czas leci :D Kto tu jeszcze żyje :D
Czy leci z nami insider z tajemną wiedzą? :D
Czy leci z nami insider z tajemną wiedzą? :D
.
- Invinciblee
- Kontakt:
Nope, wszyscy aktywni użytkownicy już wypowiedzieli się w tym wątku 
Ha, jeszcze ja! :P
Fajnie że Robert dopiął swego tylko że F1 mnie już zbytnio nie interesuje. Ciekawi mnie jakie Kubica będzie miał wrażenia kiedy będzie się musiał wziąć za zarządzanie oponami albo bawić DRSem. Przez te lata co nieco się zmieniło. Vettelek z Hamiltonem udają mistrzów. Co może być bardziej żałosnego? :)
Jeśli F1 nie będzie lecieć na jakimś wolnym kanale to nawet Robert mnie nie przyciągnie przed TV.
Fajnie że Robert dopiął swego tylko że F1 mnie już zbytnio nie interesuje. Ciekawi mnie jakie Kubica będzie miał wrażenia kiedy będzie się musiał wziąć za zarządzanie oponami albo bawić DRSem. Przez te lata co nieco się zmieniło. Vettelek z Hamiltonem udają mistrzów. Co może być bardziej żałosnego? :)
Jeśli F1 nie będzie lecieć na jakimś wolnym kanale to nawet Robert mnie nie przyciągnie przed TV.
To dobrze że ludzie nie rozumieją naszego systemu monetarno bankowego. Bo jeśliby zrozumieli to mielibyśmy rewolucję jeszcze tej nocy - H. Ford
Oby Polsat Sport wrócił do transmitowania F1