Dyskusja o przyszłości
Moderator: Moderatorzy
- maka87-1992
- maka87-1992
- yarpen.zirgin
Rada chętnie wysłucha waszych propozycji co do torów, które powinniśmy dodać do puli. Tylko najpierw ustalcie, później zaproponujcie. Myślę, że 2-3 tory są do przyjęcia, chociaż zobaczymy co z tego wyniknie.
Dodam, że chodzi o konkretną wersję danego toru.
[ Dodano: Pon 23 Cze, 08 09:39 ]
Aha, i pamiętajcie, że żeby wyniki były brane pod uwagę, potrzebny jest screen końcowy oraz replay, gdyby trzeba było coś rozstrzygnąć. Na razie Bahrain się nie odbył :P
Dodam, że chodzi o konkretną wersję danego toru.
[ Dodano: Pon 23 Cze, 08 09:39 ]
Aha, i pamiętajcie, że żeby wyniki były brane pod uwagę, potrzebny jest screen końcowy oraz replay, gdyby trzeba było coś rozstrzygnąć. Na razie Bahrain się nie odbył :P
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad
CHAM squad
- yarpen.zirgin
Proszę mi na PW pisać następujące informacje:
Nick, Zespół, nr
zespół można wybrać z istniejących już na forum albo utworzyć własny (proszę wtedy mieć drugiego kierowcę od razu)
Póki co wiem o następujących kierowcach:
Puma GP2 Team - Ismola 0; Chipita 2
Scuderia Ferrari Marlboro - Zeid 3; Del 4
Scuderia Turion - Miszczuk ?; Gootek ?
Nick, Zespół, nr
zespół można wybrać z istniejących już na forum albo utworzyć własny (proszę wtedy mieć drugiego kierowcę od razu)
Póki co wiem o następujących kierowcach:
Puma GP2 Team - Ismola 0; Chipita 2
Scuderia Ferrari Marlboro - Zeid 3; Del 4
Scuderia Turion - Miszczuk ?; Gootek ?
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
-
-
- yarpen.zirgin
Przydatna informacja odnośnie opon:
Na ostatnim GP okazało się, że opony do GP2 mają bardzo słabą przyczepność gdy "są czerwone". Pamiętajcie o tym przy następnych wyścigach, gdyż spadek przyczepności jest ogromny. Na ostatnich 4 zakrętach Fuji odrobiłem jakieś 10s.
Raczej nie będziemy tego poprawiać. W lidze letniej jeździmy na oponach x2, w sezonie zasadniczym będziemy jeździć x1, więc nie powinno być problemów. Będzie można przejechać sprint bez stopu. Teraz to zależy od toru i tego jak szanujecie gumy.
Na ostatnim GP okazało się, że opony do GP2 mają bardzo słabą przyczepność gdy "są czerwone". Pamiętajcie o tym przy następnych wyścigach, gdyż spadek przyczepności jest ogromny. Na ostatnich 4 zakrętach Fuji odrobiłem jakieś 10s.
Raczej nie będziemy tego poprawiać. W lidze letniej jeździmy na oponach x2, w sezonie zasadniczym będziemy jeździć x1, więc nie powinno być problemów. Będzie można przejechać sprint bez stopu. Teraz to zależy od toru i tego jak szanujecie gumy.
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad
CHAM squad
No i proszę, jest demo naszego moda na przyszły sezon: http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... 8%20Series