Typer Mistrzostwa Europy 2012
Moderator: Moderatorzy
A więc zostaje już tylko finał !
HISZPANIA : WŁOCHY
specjalny bonus !
otóż możecie typować również strzelców bramek w meczu finałowym.
możecie jednego strzelca nie trafić "za darmo" każdym kolejnym ryzykujecie punkt !
Np. X typuje, że będzie 1:2 bramki strzelą Balotelli i Fabregas (po jednej)
okazało się, że było 1:3 bramek nie strzelił żaden z tych zawodników, a więc dostajemy punkt za zwycięzce, nie trafiliśmy dwóch strzelców, więc odejmujemy jeden punkt (bo jedno pudło w strzelcach jest darmowe)
oczywiście, nie musicie z tego korzystać, ale od początku taki był pomysł na finałowy bonus ;)
HISZPANIA : WŁOCHY
specjalny bonus !
otóż możecie typować również strzelców bramek w meczu finałowym.
możecie jednego strzelca nie trafić "za darmo" każdym kolejnym ryzykujecie punkt !
Np. X typuje, że będzie 1:2 bramki strzelą Balotelli i Fabregas (po jednej)
okazało się, że było 1:3 bramek nie strzelił żaden z tych zawodników, a więc dostajemy punkt za zwycięzce, nie trafiliśmy dwóch strzelców, więc odejmujemy jeden punkt (bo jedno pudło w strzelcach jest darmowe)
oczywiście, nie musicie z tego korzystać, ale od początku taki był pomysł na finałowy bonus ;)
1.sianokosy - 27 pkt
2.Doriano - 26 pkt
3.mclfan - 24pkt
4.erwb - 22 pkt
5.Ismola - 21 pkt
6.jz10 -18 pkt
7.Hideto - 17 pkt
8.Konrad - 16 pkt
9.mafico - 12 pkt
10.zlydziad - 10pkt
Sianokosy jedyny trafił, że Hiszpanie wygrają dodatkowo trafił Torresa i w ostatniej kolejce został mistrzem EURO TYPERA 2012 ! :)
2.Doriano - 26 pkt
3.mclfan - 24pkt
4.erwb - 22 pkt
5.Ismola - 21 pkt
6.jz10 -18 pkt
7.Hideto - 17 pkt
8.Konrad - 16 pkt
9.mafico - 12 pkt
10.zlydziad - 10pkt
Sianokosy jedyny trafił, że Hiszpanie wygrają dodatkowo trafił Torresa i w ostatniej kolejce został mistrzem EURO TYPERA 2012 ! :)
Oja, a jednak się udało! Łuhu!
Srałem w spodnie ze strachu, gdy obstawiłem Torresa jako strzelca, a on nie wyszedł w pierwszej 11. Ale się udało i teraz wszyscy wiedzą, że jestem bogiem i jestem wszechwiedzący (choć zu pewnie i tak będzie miał jakąś swoją teorię spiskową, która będzie twierdzić, że to żydzi, komuniści i cykliści mi pomogli wygrać).
A oprócz bana, to jaka jest jeszcze nagroda? ;p
Srałem w spodnie ze strachu, gdy obstawiłem Torresa jako strzelca, a on nie wyszedł w pierwszej 11. Ale się udało i teraz wszyscy wiedzą, że jestem bogiem i jestem wszechwiedzący (choć zu pewnie i tak będzie miał jakąś swoją teorię spiskową, która będzie twierdzić, że to żydzi, komuniści i cykliści mi pomogli wygrać).
A oprócz bana, to jaka jest jeszcze nagroda? ;p
Bycie normalnym to najgłupsza rzecz, do której można dążyć
@Sianokosy - nie mieszajcie mnie do wszystkiego. W każdym razie dziwi mnie że tylko ty stawiałeś na Hiszpanów. Dla mnie byli faworytem od początku. Pomijając ich specyficzny przekombinowany atak to mieli naprawdę świetnie zorganizowaną obronę. Choć byłem za Portugalczykami to jednak według mnie w półfinale lepiej grali Hiszpanie, słusznie awansowali do finału i zasłużenie zostali mistrzami.
Jedyny ich problem to to że za bardzo lubią sobie pogrywać przed polem karnym zamiast po prostu strzelać kiedy mają okazje a mają je nierzadko.
Aa i jeszcze dodałbym że Szpakowski to ten sam poziom co Borowczyk. Dobrze że od czasu do czasu coś ciekawego mówił ten drugi komentator.
Jedyny ich problem to to że za bardzo lubią sobie pogrywać przed polem karnym zamiast po prostu strzelać kiedy mają okazje a mają je nierzadko.
Aa i jeszcze dodałbym że Szpakowski to ten sam poziom co Borowczyk. Dobrze że od czasu do czasu coś ciekawego mówił ten drugi komentator.
To dobrze że ludzie nie rozumieją naszego systemu monetarno bankowego. Bo jeśliby zrozumieli to mielibyśmy rewolucję jeszcze tej nocy - H. Ford
Wybacz, ale kogoś musiałem. Przecież boga w to mieszać nie będę, więc wmieszałem Ciebie. Powinieneś czuć się wyróżniony ;)@Sianokosy - nie mieszajcie mnie do wszystkiego
A to mnie też zdziwiło. Ale możliwe wszyscy zobaczyli jak Włosi rozklepują Niemców, to i uwierzyli w nich.W każdym razie dziwi mnie że tylko ty stawiałeś na Hiszpanów
Mimo wszystko, żałuję że nie wygrali Niemcy tego Ojro. Grali ciekawie i nie bawili się w niepotrzebne milion podań. Ale cóż, taka piłka.
Bycie normalnym to najgłupsza rzecz, do której można dążyć